#

Жителі Ірпеня звинувачують поліцейського в покусанні за ніс (ВІДЕО)

02.07.2018 06:20
Жителі Ірпеня звинувачують поліцейського в покусанні за ніс (ВІДЕО)

Неординарна подія сталася ввечері 29 червня: в результаті конфлікту співробітник поліції вкусив людини за ніс, чим спровокував справжній бунт під відділенням поліції Ірпеня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Портал Ірпеня".

Постраждалим виявився журналістом видання «Закон і контроль» і активістом автомобільного руху «АвтоЕвроСіла» - Сергій Головатенко. За словами Сергія конфлікт почався після того, як поліцейські попросили пред'явити документ знайомого Сергія, на що журналіст попросив поліцейських попередньо представитися і показати свої документи, що засвідчують особистості поліцейських, як того регламентує закон. Після чого поліцейський став погрожувати, що вкусить журналіста, що власне і зробив на очах у здивованих свідків. Пізніше, медичні працівники надали медичну допомогу Сергію, адже в результаті укусу, на обличчі активіста утворилася рана.

 

Після нападу, співробітники поліції швидко поїхали. Цей інцидент дуже сильно обурив активістів «АвтоЕвроСіли», які стали, вже вночі, збиратися під ірпінським відділенням поліції з вимогою покарати винного і оплатити медичні витрати Сергія. Всього приїхало підтримати потерпілого, приблизно, сотня активістів АЕС. Неадекватна поведінка поліцейського викликала підозру, що він може бути чимось хворий, через що потерпілому треба зробити аналізи.

В результаті, приїхав представник выд поліції Андрій Вікторович Лисий видав розпорядження винним членам екіпажу поліції здати табельну зброю, а після чого вони були зняті з патрулювання. Поліцейські мають свою точку зору і обіцяли надати відео з нагрудної камери другого поліцейського.

АвтоЕвроСіла (АЕС), це об'єднання водіїв автомобілів на іноземній реєстрації, які відстоюють свої права і домагаються доступною розмитнення автомобілів. Це авто об'єднання відомо ще активним захистом своїх членів від будь-якого поліцейського свавілля. В Ірпені та Бучі теж є представництва АЕС. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: