#

Жителі Калитянської ОТГ вже декілька днів сидять без води (ВІДЕО)

26.05.2019 10:44
Жителі Калитянської ОТГ вже декілька днів сидять без води (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Жителі селища Калита залишилися без водопостачання через великі борги комунального підприємства перед постачальником електроенергії

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "НТН", люди змушені носити бутлі з бювету або купувати воду в магазині, щоб приготувати їжу та помитися.

Багато жителів живуть в багатоквартирних будинках, тому помити посуд, попрати речі або навіть сходити в туалет – справжнє випробування.

У селищній раді говорять, що насосну станцію відключили від водопостачання через борг у розмірі 600 тис грн. Комунальне підприємство переконує, що багато користувачів по декілька років на платять за послуги, тому й існує борг перед Київською обласною енергопостачальною компанією. А люди переконують, що по п’ять місяців не отримують зарплати, тому й не можуть заплатити за комуналку.

Депутати Калитянської ОТГ наразі розмірковують над підвищенням тарифів на комунальні послуги, зокрема, на водопостачання.

Нагадаємо, що у грудні поточного року заступник голови Калитянської селищної ради вимагав 2,3 тисячі доларів США та 500 тис грн за оренду землі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: