Жителі Київщини з’їдають понад кілограм риби на місяць
Головне управління статистики в Київській області оприлюднило інформацію про середню кількість споживання продуктів жителями Київщини протягом місяця у 2017 році
Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на Головне управління статистики Київської області.
Населенням області було спожито в середньому за місяць у розрахунку на одну особу: молока, молочних продуктів та масла (в перерахунку на молоко) – 18,0 кг; м'яса, м'ясопродуктів та сала (в перерахунку на м'ясо) – 4,0; хліба і хлібопродуктів – 7,1; картоплі – 5,2; овочів і баштанних – 6,8; цукру (включаючи цукор, використаний на кондвироби), меду – 2,0; фруктів, ягід, горіхів, винограду – 2,9; риби і рибопродуктів – 1,2; олії та інших рослинних жирів – 1,3 кг; яєць – 18 штук. Енергетична цінність спожитих в домогосподарствах продуктів харчування склала в середньому за добу на одну особу 2552 ккал.
Читати "Моя Київщина" у Facebook