#

Жорстока бійка під Києвом: до Ірпінської лікарні привезли двох ледь живих єгиптян (ФОТО)

24.04.2019 09:31
Жорстока бійка під Києвом: до Ірпінської лікарні привезли двох ледь живих єгиптян (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Днями стало відомо, що до Ірпінської лікарні було доставлено двох іноземних громадян з тілесними ушкодженнями у вигляді численних гематом голови та обличчя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Слідчо-оперативною групою встановлено, що троє невідомих осіб спричинили 20-річним громадянам Єгипту тілесні ушкодження та заволоділи їхнім майном.

Також нагадаємо, що 14 жовтня минулого року в мережі з’явилося повідомлення про бійку між чоловіками у Вишгороді, яка закінчилася летальним випадком.

Оперативниками та працівниками відділу кримінального аналізу за допомогою відеокамер "Безпечне місто" та першопочаткових розшукових дій встановлено автомобіль, на якому пересувалися підозрювані та їх місце проживання в Києві.

Під час проведення обшуку автомобіля марки ВАЗ 2107 виявили документи постраждалих осіб та чохли від їх мобільних телефонів.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Підозрюваних осіб – двох громадян Азербайджану 20 та 19 років та 22-річного громадянина Турції затримано в порядку статті 208 КПК України. Транспортний засіб, на якому рухалися зловмисники, вилучено в ході обшуку.

В ході операції "Мігрант" буде надана правова оцінка діям іноземців і  розглянуто питання їх перебування в країні.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: