#

Журналіст Коломойського Дубінський: для мене принципово ви@біти Кононенка прямо там, на окрузі (ВІДЕО)

10.06.2019 19:16
 Журналіст Коломойського Дубінський: для мене принципово ви@біти Кононенка прямо там, на окрузі (ВІДЕО)
Олександр Дубінський

Відомий журналіст Олександр Дубінський у інтерв’ю для програми "Vласть vs Vлащенко" розповів, що має про дві основні ціліпоходу в депутати, одна з яких на пряму пов’язана із Кононенком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Vласть vs Vлащенко" у YouTube.

"Я не хочу називати прізвище тієї людини, яка буде вести ідеологію кампанії, ми з ним про це вже домовилися. Він буде працювати як волонтер, абсолютно безплатно. Це його така позиція і моя також. Я не йду в парламент, щоб "замутити" собі там грошей, - говорить Дубінський та продовжує. - Куди би я не пішов, наприклад до лав "Слуга народу", мене би без проблем взяли через мою медійну впізнаваність. Я не пішов у список, бо це мені не потрібно та не цікаво. У мене є дві цілі. Перша з них це ви@біти Коненка прямо там, на окрузі. Друга - бути незалежним, щоб ніхто не міг мені сказати, що краще голосуй за те, а до цього не лізь".

Також нагадаємо, що журналіст Олександр Дубінський, який перед виборами активно займався розслідуваннями діяльності команди Порошенка, заявив про бажання балотуватися у нардепи на Київщині.

Детальніше дивіться у відео:

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: