#

Журналістів Київщини привітали з професійним святом (ФОТО)

06.06.2019 16:50
Журналістів Київщини привітали з професійним святом (ФОТО)
Голова КОР відзначив кращих журналістів області почесними грамотами

Сьогодні, 6 червня, у стінах Київської обласної державної адміністрації відбувся захід присвячений Дню журналіста

Про це повідомляє журналіст інформаційного порталу "Моя Київщина".

На святі були присутні новоспечений голова Київської обласної ради Микола Стариченко, перший заступник голови КОДА Світлана Свищева та Галина Єрко, яка нещодавно очолила комісію з питань свободи слова та засобів масової інформації. Кращих журналістів Київщини привітали з професійним святом та відзначили почесними грамотами. 

Першим представників «четвертої влади» вітав Микола Стариченко: "Я вперше серед такої кількості журналістів і хочу від громади Київщини, від усього депутатського корпусу КОР сказати дякую Вам! Ми слідкуємо за різними ЗМІ – електронними, паперовими, а розробниками цього всього є Ваші руки та голови. Зараз в КОР відбулися зміни, і я вдячний всім, хто брав у цьому участь. Тепер перед нами постало дуже багато завдань.

Рік тому у Вашій структурі відбулася реорганізація – роздержавлення ЗМІ. І нам шкода, що ми не беремо безпосередньої участі у Вашій роботі, не допомагаємо Вашому розвитку. Та ми будемо намагатися співпрацювати з Вами тісніше. Хочу побажати Вам гострого пера, гарних заробітних плат та здоров'я. Нехай все, що Ви творите, приносить Вам лише добро та задоволення. Бажаю Вам творчих злетів та завжди досягати всього, чого Ви прагнете. А також демократії – висвітлюйте все так, як Ви це бачите!".

За вагомий внесок в розвиток інформаційної сфери та з нагоди Дня журналіста нагородили журналістів засобів масової інформації "Український репортер", "Погляд", "Вісник Сквирщини", "Вісник Рокитнянщини", "Громадський захист Київщини", "Замкова гора", "Вісник Кагарличчини", "Вишгород", "Вісті Переяславщини", "КиевВласть", "Макарівські вісті", "ПравдаТУТ", "Нова доба", "Моя Київщина" та інших. 

Наталя Марущак, редактор видання "Вісник Рокитнянщини", звернула увагу і на проблеми регіональних ЗМІ – внаслідок процесу роздержавлення та інших чинників, рік для них був нелегким, і журналісти дуже сподіваються на підтримку. Зокрема, жінка нагадала депутатам, що існує програма підтримки засобів масової інформації, і висловила сподівання, що цьогоріч вона буде розглянута, що, відповідно, допоможе налагодити співпрацю журналістів з органами влади.

До привітань долучилася і Світлана Свищева: "Хочу Вас привітати від імені Олександра Дмитровича Терещука, який об'їздив всю Київщину і постійно спілкувався з Вами. Я думаю, це дуже важливо і, мабуть, сьогодні вам легше писати. Окрім того, зараз є тісна співпраця між новим складом КОР та КОДА: ми спільно прийняли бюджет розвитку, Київщина може розвиватися.

Можна з впевненістю говорити, щоб без журналістів життя неможливе, адже у світі високих технологій нічого не буде працювати без Вас – людей творчих, розумних. Разом ми будемо нести людям більше позитиву, а найголовніше – правду"

Від депутатського корпусу журналістів вітала Галина Єрко: "Ми починаємо новий формат нашої співпраці. Мені дуже приємно, що сьогодні журналісти можуть з впевненістю сказати, що їхні думки є вільними, і вони мають змогу їх висловити. Наше завдання – надати Вам максимально широку інформацію стосовно нашої діяльності, аби Ви могли творити. Новий вектор і новий напрямок співпраці – це посилення громадського контролю, і рада до цього готова".

Редакція "Моєї Київщини" приєднується до вітань і бажає колегам натхнення, процвітання на професійній ниві, свободи слова та лише приємних новин!

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: