#

ЖІнкам Київщини пропонують взяти участь у проєкті "Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку"

17.01.2024 08:00
ЖІнкам Київщини пропонують взяти участь у проєкті "Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку"
Фото з мережі інтернет

Мешканки Київщини мають можливість взяти участь у проєкті "Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку", що є ініціативою Міжнародної організації праці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Ржищівської МТГ Крістіни Чорненької.

Якщо ви далекоглядна жінка віком від 18 до 54 років, яка проживає в Київській або Житомирській областях й мрієте створити послуги з догляду та розвитку дітей раннього віку на дому в своїй громаді, це проєкт саме для вас.

На основі конкурсного відбору буде обрано тридцять учасниць, що приєднаються до першої когорти жінок-новаторок, які формуватимуть майбутнє сфери послуг догляду та розвитку дітей раннього віку на дому в Україні. Ця ініціатива - не просто про відкриття дитячого садочка на дому, це можливість для жінок розкрити свій потенціал завдяки інтенсивному тренінгу з підприємництва та створення дитячого садка на дому. 

Навчальний курс включатиме основні аспекти створення та розвитку бізнесу з догляду та розвитку дітей раннього віку на дому. Після проходження курсу найвмотивованіші п’ять учасниць отримають фінансову допомогу в гривневому еквіваленті ( до 5 000 доларів США) кожна для відкриття свого дитячого садка на дому. А досвідчені ментори та експерти стануть наставниками й нададуть підтримку для забезпечення сталого успіху ваших послуг.

Аби долучитися до проєкту, заповніть гугл-форму за посиланнямПід час реєстрації поділіться своєю мотивацією, досвідом і планами щодо сприяння цілям проєкту. 

Заявки приймаються до 28 січня 2024 року.

Основні критерії участі:

● Жінка у віці від 18 до 54 років.

● Проживає у Київській або Житомирській областях.

● Має пристрасть до догляду за дітьми та мріє відкрити власний дитячий садок на дому.

● Готова взаємодіяти з дітьми раннього віку, забезпечуючи їх догляд та розвиток.

● Прагне створити безпечне, емоційно комфортне та розвиваюче середовище для дітей.

Для запитань та роз'яснень звертайтеся за адресою: [email protected]

Навчання і конкурс грантів проводяться в межах проєкту “Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку” за ініціативи Міжнародної організації праці (МОП) та впроваджується Всеукраїнським фондом "Крок за кроком".

Нагадаємо, що заступниця голови КОВА Леся Карнаух розповіла, що у Київському обласному центрі ментального здоров’я створять  навчально-практичний центр.

Читати "Моя Київщина" у Facebook