#

Житель Гостомеля звернувся до президента Зеленського (ФОТО)

04.06.2020 10:57
Житель Гостомеля звернувся до президента Зеленського (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що мешканець селища звернувся до Володимира Зеленського з проханням покласти край земельним свавіллям з боку представників Гостомельської селищної ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Василя Петренка у Facebook.

У зверненні чоловік розповідає про махінації, які проводять представники Гостомельської селищної ради задля заволодіння земельними ділянками звичайних мешканців. Відтак, ще в 2010 році пан Василь звернувся до відповідних інстанцій населеного пункту щодо надання частини родинної земельної ділянки своїй дитині. Однак, через проведені махінації вказану землю було відібрано на користь депутатів Гостомельської селищної ради.

Тоді, 30 жовтня 2010 року, чоловік звернувся до Президента України та вимагав від прокуратури міста Ірпінь, куди було передано звернення, надання копії відповіді.

Відповідь прокуратури міста Ірпінь, що надійшла на моє ім’я, містить недостовірні факти, окрім того, ніхто з прокуратури міста Ірпінь до мене не звертався і не знайомився з дійсним перебігом подій і документами що підтверджують злочинність дій представників Гостомельської селищної ради, - говорить чоловік.

Василь Петренко зауважує, що посадові особи, зокрема Кириченко А. І., Качуренко Ю. В., Борисова Л. В. , свідомо перешкоджали наданню ділянки у власність. Ба більше, у цей час інші посадовці, зокрема Шевченко К.В. та Германчук Н. Я., сплачували за користування цією землею за декілька років, унаслідок чого і отримали у приватну власність ці земельні ділянки.

Досить дивною є позиція прокуратури міста Ірпінь. По-перше ніхто з працівників прокуратури до мене не звертався і не знайомився з документами. По-друге відповідь повинна була надійти на ім’я Президента України ,а мені направлена копія чого не було зроблено. По-третє відповідь містить неправдиві дані, не вказано прізвище Германчук Н.Я., яка була на той час депутатом Гостомельської селищної ради, садиба якої межує з нашою землею і заради неї було вкрадено частину нашої замлі по даній корупційній схемі, - розповідає Василь Петренко.

Зауважимо, що земельна ділянка, яку незаконним шляхом отримала Шевченко К.В., продана іншим людям.

До якого рівня має дійти корупція в Україні коли будь-який чиновник будь-якого рангу може в ході виконання своїх посадових обов’язків надавати неправдиву інформацію Президенту України, гаранту Конституції України, знаючи що за це не нестиме ніякої відповідальності, - обурюється пан Василь.

Відтак, чоловік просить Володимира Зеленського взяти під особистий контроль вирішення цього питання.

Будь-яка відповідь чи рішення буде сприйняте мною як Ваше особисте рішення чи висновки. З повагою В.З. Петренко. Слава Україні, - додає гостомелянин.

Нагадаємо, що Бородянський районний суд призначив Юрію Прилипку покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна за шахрайство в особливо великих розмірах.





Читати "Моя Київщина" у Facebook