#

Житель Клавдієвого отримав нагороду від міністра оборони України (ФОТО)

10.12.2020 20:00
Житель Клавдієвого отримав нагороду від міністра оборони України (ФОТО)
Іван Звягін

Сьогодні товариш Звягіна Івана, жителя Клавдієвого, привітав на сторінці у Facebook свого друга з отриманням високої нагороди від міністра оборони України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з посиланням на сторінку "Клавдієве-онлайн" у Facebook.

Іван Звягін з перших днів подій на Майдані проявив активність. Він став одним із координаторів "Медичної служби штабу національного спротиву", де займався забезпеченням препаратами крові постраждалих та евакуацією поранених. Особисто возив медикаменти та іншу допомогу до Криму.

З початком війни на сході України, став волонтером антитерористичної операції. Саме він, одним з перших почав доставляти на передову медикаменти для Захисників Вітчизни.

Іван брав участь в евакуації поранених з-під Дебальцево та Донецького аеропорту. Допомагав нашим односельцям, які служили в зоні АТО. Пишаюся своїм другом і нашим односельцем! – розповідає його товариш на сторінці.

Крім цього Іван Звягін нагороджений Президентом України орденом Богдана Хмельницького, відзнакою Президента "За участь в антитерористичній операції", має звання "Почесний донор України".  2015 року отримав нагороду "Народний Герой України"

Нагадаємо, що нещодавно загинув ще один захисник України, боєць десантно-штурмової бригади, житель села Маковище Макарівського району Сергій Терещук.




Читати "Моя Київщина" у Telegram