#

Житель Миронівської ОТГ під час сварки підпалив свою дружину (ФОТО)

08.06.2021 12:55
Житель Миронівської ОТГ під час сварки підпалив свою дружину (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Юхни Миронівської ОТГ під час сімейного застілля між подружжям сталася сварка, котра ледь не закінчилася трагічно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Відділ поліції 2 Обухівського РУП ГУНП в Київській області" у Faсebook.

У повідомленні розповідається, що чоловік разом із дружиною вживали алкогольні напої за місцем проживання. Між ними виникла сварка. Не витримавши образливих слів у свій бік, потерпіла вигнала чоловіка з його ж власного будинку. Обурений господар оселі почав залякувати дружину та погрожувати підпалом будинку. Потім 61-річний чоловік приніс із підсобного приміщення пластикову пляшку з пальним, ємністю майже 1 літр, вилив бензин на дружину та підпалив. В результаті протиправних дій, відбулося загорання підлоги, одягу та тіла потерпілої.

На щастя, 55-річна жінка вибігла на подвір'я та самотужки загасила вогонь. Потерпілу з термічними опіками І-ІІІ ступенів госпіталізували до міської лікарні.

Працівники відділу поліції №2 (м. Миронівка) Обухівського районного управління поліції затримали палія у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Всі речові докази вилучено.

Слідчі Обухівського районного управління поліції за процесуальним керівництвом Обухівської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч.2 ст.15 (Замах на злочин) ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне палію загрожує до 15 років ув’язнення. Міру запобіжного заходу підозрюваному обере суд.

Нагадаємо, що Миронівська міська громада перезатвердила ціни на оренду землі для промисловців на минулих земельних торгах.


Читати "Моя Київщина" у Facebook