#

Жителі Ірпеня скаржаться, що КП "Муніципальна варта" приховує кількість вбитих захисників

15.09.2022 10:12
Жителі Ірпеня скаржаться, що КП "Муніципальна варта" приховує кількість вбитих захисників
Фото з мережі Інтернет

У соціальних мережах Світлана Савченко розмістила допис, де обурюється, що за пів року "Муніципальна варта" не провела ревізію захисників Ірпеня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Світлани Савченко у Facebook.

Авторка дописі розповідає:

Як легко забуваються люди. Вчора о 10:00 минуло рівно півроку від 13 березня. Коли ти подзвонив, і сказав, що йдеш на завдання. Але це ненадовго. Повернешся і передзвониш нам. Але не передзвонив. З твого телефону відповідав незнайомий голос : Саша пішов. Куди треба , туди і пішов.  Пішов і не прийшов. Більше ми тебе не бачили і не чули. Твої безпосередні керівники, теж про тебе забули, за півроку не згадали хто такий Олександр Коломієць. Ти народився і виріс в Ірпені. Загинув захищаючи нас. Отримав вибухову травму. Але тебе не було ані в списках живих, ані в списках мертвих. "Отряд не заметил потери бойца!"

Ще жінка зауважує, що також виникли проблеми з похаванням героя:

Коли ми знайшли тебе в морзі і звернулися до Petro Petrovich King щоб поховати 20.04.22, то "кладовище заміновано". На Байкове, до крематорію! " Для поховання урни теж місця не знайшлося! Хіба що підзаховання разом із трупом невідомого нам! І то лиш 28.07.22. Місто, яке ти любив, землю, яку ти прагнув захисти, не маючи ні метра своєї землі, не знайшло для тебе ні два метри, ні дірки в стіні для урни!

Далі Савченко написала, що за пів року "Муніципальна варта" навіть не провела ревізію захисників Ірпеня, а також не надавала допомогу близьким і рідним у похованні, не виділяла кошти ні на хрест, ні на гроби, не знайшла, де поділися контракти з ними!

На кінець жінка наголосила:

Мер Ірпіня, начальник мунварти?!!?? Ви теж вмерли??? Може досить дурити ірпінців про 38 захисників Ірпіня, які загинули? Чи у вас як у росіян??? "Потерь нет".!!! Втрати завжди є!!! Ви втрачаєте довіру виборців!

Нагадаємо, що мер Ірпеня Олександр Маркушин доручив підрядній організації, яка проводить ремонт покрівель і заміну вікон у чотирьох закладах освіти, завершити роботи до кінця вересня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: