#

Жителі Ставища скаржаться на медичну реформу

13.05.2021 20:30
Жителі Ставища скаржаться на медичну реформу
Фото з мережі інтернет

Місцеві жителі не задоволені тим, що у Ставищенській центральній лікарні закрили цілу низку  відділень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку  "Ставищенські стайні" у Facebook.

Місцева жителька Ольга Яківна Пустовгар у групі "Ставищенські стайні" розповіла, що закриття терапевтичного, неврологічного та хірургічного відділень призвело до великих незручностей для жителів нашої громади.

Багато з людей хворіють на ряд хронічних хвороб таких, як стенокардія, ішемічна хвороба серця, інсульт, інфаркт, мають проблеми з хребтом. Потрібно приймати крапельниці, тільки де їх приймати, відділення ж закриті? Де терміново зробити екстерну операцію з апендициту, чи із виразкою шлунку.

За її словами, раніше велика увага приділялась вагітним, збереженням їх дітей, жінок клали на збереження у стаціонар. Тепер у лікарні немає стаціонару і народжувати ніде.

У коментарях допису місцевий житель Паша Кинчий розповів, що завдяки Ю.А Воропаю, головному лікарю, який нині обіймає посаду директора лікарні, з 15 травня відкривають лікарню, як було раніше.

Нагадаємо, що Європейський банк реконструкції та розвитку може виділити кредит для реалізації проєкту термомодернізації Київської обласної лікарні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: