#

Жителі Васильківської ОТГ бояться, що влада може продати школу (ФОТО)

31.03.2021 16:58
Жителі Васильківської ОТГ бояться, що влада може продати школу (ФОТО)
Яцьківський навчально-виховний комплекс

У соціальних мережах поширюється інформація, що школа в селі Яцьки входить до альтернативного плану розвитку навчального закладу, який насторожує місцевих жителів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Ірини Шевченко у Faсebook.

Жінка пише, що 30 квітня начальник управління освіти Лілія Козак під першим постом щодо ситуації в Яцьках попросила не виносити на обговорення не перевірену інформацію. Адже згідно закону школу вони не мають права продавати чи здавати в оренду.

Авторка допису пише:

Але майже відразу на сторінці Яцьківського НВК з’явилося оголошення про батьківські збори на 02.04.2021 з порядком денним, де третім пунктом порядку денного стоїть питання про альтернативний план розвитку навчального закладу (від представників організації, яка пропонує створення спортивної школи-інтернату на базі Яцьківського НВК).

Далі вона зауважує, що коментарів щодо третього пункту порядку денного батьківських зборів з відділу освіти не надали:

Виходить, що дітей наразі потрібно вивести зі школи в Тростинку, звільнити приміщення, і не порушуючи закон, без продажу чи оренди, просто віддати школу під реалізацію альтернативного плану розвитку?  Сподіваюся, що роз’яснення цьому громада отримає. Інакше нам і надалі доведеться виносити на обговорення "неперевірену" інформацію.

На кінець жінка пише, що староста села Яцьки, він же колишній голова села Яцьки, який віддав в оренду 0,68 га земель школи громадянам Росії і активно лобіює передачу їм же всієї школи, приміщення і 0,7 га землі, назвав патріотів та націоналістів бандитами.

Нагадаємо, що співачка з Василькова Jerry Heil відверто розповіла, що в дитинстві сильно соромилася однієї частини свого тіла і це дуже заважало їй жити.




Читати "Моя Київщина" у Telegram