#

Жителів Київщини просять бути обачними: в області гастролюють цигани (ФОТО)

02.03.2021 09:00
Жителів Київщини просять бути обачними: в області гастролюють цигани (ФОТО)
Фото з місця події

Поліція Білоцерківщини закликає мешканців Київської області бути уважними та обережними, адже на території столичного регіону області почали активно гастролювати групи осіб ромської національності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку  "Біла Церква" у Facebook.

Допис на сторінці розмістила поліція Білоцерківщини із посиланням на допис жительки Ірпеня Людмили Першин.

На сьогоднішній день особи ромської національності вже відвідали такі райони: Бориспільський, Фастівський, Макарівський і Вишгородський (в  переліку лише ті райони області, про які писали дописи в соціальних мережах), – сказано в дописі.

Розповідають, що особи ромської національності їздять групами на автомобілях. Вони приїжджають в приватні сектори, залишають авто й починають обходити подвір'я найближчих будинків. Потім(вочевидь не знайшовши нічого для поживи, або навпаки, знайшовши) переміщуються далі.

Ці особи під різним приводом пробують увійти в довіру до людей: нібито хочуть придбати горіхи, або пропонують купити в них певний товар, або просять дати води і т. д., після чого вчиняють злочинні дії, – застерігає поліція Білоцерківщини.

Нагадаємо, що 10 грудня в місті Яготин правоохоронці затримали чоловіка ромської національності, який дивно себе поводив.

 



Читати "Моя Київщина" у Telegram