#

Зловмисники намагалася підпалити гараж активіста під Києвом (ФОТО, ВІДЕО)

06.07.2018 16:46
Зловмисники намагалася підпалити гараж активіста під Києвом (ФОТО, ВІДЕО)

У селі Гатне Києво-Святошинського району невідомі зловмисники здійснили спробу підпалу гаража місцевого жителя-активіста Олексія Загорського

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Громаду Київщини", активіст підозрює в підпалі свого майна сільську раду.

"Підпали в селі продовжуються! Цей раз та наволоч обрала ціллю моє помешкання. Я абсолютно переконаний, що Гатненська сільрада до цього причетна, бо більше нікому. Це вже 4-й випадок стосовно різних мешканців села за останній рік. То що, такими темпами всю громаду спалять? Скаргу на бездіяльність К-С відділу поліції подано до суду", - повідомив Олексій Загорський.

За гаражем Загорського впритул до стіни складені дрова, а під парканом розлите пальне. З іншого боку паркану валяються дві пластикові пляшки з рештками пального.

 

 

"Я однозначно розцінюю це як погрозу моєму майну, здоров’ю і життю моєї сім’ї за мою принципову громадянську позицію стосовно діяльності нашої гатненської сільської влади. Я до цього списку включаю голову Корицького, секретаря Дрощу і всіх їхніх опричників зі складу сільської ради і складу виконкому. Я без сумніву впевнений, що відношення до цього пряме чи опосередковане мають саме вони, тому що у мене немає конфліктів… Я нагадую, що в нас це вже четвертий випадок у нас в селі за останній рік і другий випадок підпалу", – каже Загорський.

За словами Загорського, поліція, яка приїхала, навіть не вилучила пляшки як речові докази, тому бездіяльність поліції місцевому жителю довелося оскаржувати до суду.

Повідомляється, що Олексій Загорський – активіст із Гатного, який склав карту села в OpenStreetMap і перший почав регулярно знімати на відео засідання сільради і виконкомів, а також добиватися того, щоб на сайті сільради вчасно публікувалися проекти рішень. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: