#

Зоозахисниця звинуватила журналістів телеканалу "Погляд" у непрофесійності

18.01.2019 16:22
Зоозахисниця звинуватила журналістів телеканалу "Погляд" у непрофесійності
Ірина Мурга, керівник Громадської організації "Animals in Law"

Керівник Громадської організації  "Animals in Law" Ірина Мурга звинуватила журналістів інформаційної агенції "Погляд" у психологічній травлі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Правду Ірпеня".

Після інтерв’ю порталу, зоозахисниця заявила, що журналісти порушують професійну етику, готують замовні матеріали і задають підготовлені наперед питання, націлені на конкретний результат.

Ірина Мурга пояснила, що побудовані журналістами питання були націлені на конкретний результат. "Я прекрасно розумію, що таке "розшатати нерви" і отримати потрібну емоцію. Я розумію, що питання були скоріше за все сформульовані не Вами, оскільки Ви не в курсі ситуації. Для того, щоб задавати питання, потрібно як мінімум в ній розбиратися. Для того, щоб говорити з професіоналом на його мові, потрібно знати, про що говориш. Якщо Ви робите замовний матеріал, якщо ви з самого початку позиціонуєте себе як групу, яка влаштовує травлю на таких, як я, то кажіть про це прямо! Не називайте себе ЗМІ, не називайте себе журналістами! Кажіть прямо: ми телевізійна служба, яка готує потрібні комусь сюжети", – повідомила Ірина Мурга.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Зоозахисниця вважає, що журналісти "Погляду" повинні публічно вибачитись. "Те, що Ви робите, шкодить моїй репутації, а моя репутація допомагає мені рятувати сотні тварин. З цим ніхто не може поспорити. Зайдіть на мою сторінку, подивіться там кількість тварин. Не буде діалогу, поки кожен, хто мене образив, публічно не вибачиться. Якщо цього не буде, буде суд. За свої слова потрібно відповідати", – зазначила Мурга.

Агенція також опублікувала недостовірну інформацію, яка вводить в оману читача, відносно ситуації з автозаправкою в Ірпені. Утім, журналісти помилково звинуватили у надзвичайній ситуації компанію, яка не має жодного відношення до згаданої будівлі.

У зв’язку з цим, колективи успішних комунальних підприємств відмовляються працювати з інформагенцією.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: