#

Звіт Олександра Терещука за період роботи головою Київської ОДА

12.06.2019 08:12
Звіт Олександра Терещука за період роботи головою Київської ОДА
Олександр Терещук

Після звільнення з посади голови Київської ОДА Олександр Терещук відзвітував про досягнення за період своєї роботи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Київської обласної державної адміністрації у Facebook.

Варто додати, що 30 жовтня 2018 року Указом Президента України Петра Порошенка на посаду очільника Київської ОДА було призначено Олександра Терещука.

А вчора, 11 червня, президент України Володимир Зеленський звільнив 15 голів обласних державних адміністрацій, серед них і губернатор Київщини Олександр Терещук.

"Мені випала честь короткий термін керувати пристоличним регіоном – Київщиною – мальовничим краєм, де живуть доброзичливі, щирі люди. З моменту свого призначення основне, чим я керувався – це відкритість. Ми були максимально відкритими, як до громадян, так і до преси. Тому й з посади я не можу піти, не відзвітувавши перед громадою про свою діяльність, про те, що зроблено мною та моєю командою", - повідомляє колишній голова Київської ОДА.

Ключовим досягненням він вважає прийняття обласного бюджету. Це надзвичайно важливе питання, над яким ми працювали усі ці місяці. Формувався бюджет, спираючись на результати виїзних нарад – спілкування з жителями області.

Як стверджує Терещук, він об’їздив усі куточки Київщини, відвідав майже усі райони, щоб з’ясувати потреби громадян, які проблеми в області є, чим і як влада може допомогти людям.

"Проблеми, які ми могли вирішити на місці – ми вирішували одразу. Ті проблеми, вирішення яких потребує фінансових витрат – ми врахували в бюджеті", - розповідає колишній голова Київської ОДА.

На зображеннях представлено основні напрямки, в яких працювала його команда, зокрема, на які спрямовано бюджет: децентралізація, охорона здоров’я, освіта та захист прав дитини, розвиток інфраструктури, соціальний захист населення, спорт, екологія та підтримка бізнесу.

"Я хочу подякувати депутатам, які підтримували наші ініціативи. Хочу подякувати за роботу усім членам своєї команди, які працювали зі мною пліч-о-пліч. Хочу подякувати представникам ЗМІ та громадськості, які стимулювали нас до роботи. Хочу подякувати жителям Київщини за довіру!" – ділиться Олександр Терещук.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: