#

З'явились подробиці "походу" нардепки Скороход на вибори мера Борисполя

18.01.2021 16:20
З'явились подробиці "походу" нардепки Скороход на вибори мера Борисполя
Анна Скороход

Стало відомо, що народна депутатка України Анна Скороход була технічним кандидатом на виборах мера Борисполя, які пройшли 17 січня  

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Nation", народна депутатка Скороход, яка вирішила поборотися за крісло мера Борисполя, всю виборчу кампанію побудувала на електоральному полі головного противника Владислава Байчаса – Володимира Борисенка від "Європейської Солідарност", бо таким чином намагалася "відтягнути" голоси.

Зауважується, шо головним ідеологом втручання у виборчий процес виступив цивільний чоловік Скороход – Олексій Алякін. Він – колишній російський банкір, стараннями якого з рахунків банку "Пушкіно" зникло понад 600 млн рублів.

Зазначається, що Скороход ціленаправлено підтримувала кандидата Байчаса, аби той у подальшому не заважав розвивати бізнес, якщо стане мером.

До слова, Байчас токсична фігура у Борисполі, адже він причетний до незаконних виділень землі на полігоні Нацгвардії у селі Старе, дерибану бюджету Бориспільського району з 2010 року, коли він уперше став депутатом і головою райради. Також структури Байчаса мають прибутки з аеропорту "Бориспіль", де контролюють парковки, - говориться у повідомленні.

У наступних публікаціях агентство "Нація" обіцяє повідомити, з ким із оточення президента Росії Володимира Путіна пов’язаний Алякін, чому Скороход не йде в мери Броварів, Вишгорода чи Білої Церкви, а саме чому і кому потрібен Бориспіль.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: