#

Нардепка Скороход вважає, що закон про декомунізацію є маразмом (ВІДЕО)

02.01.2021 13:20
Нардепка Скороход вважає, що закон про декомунізацію є маразмом (ВІДЕО)
Анна Скороход

Журналісти запитали в Анни Скороход, чи вважає вона, що декомунізація в нашій країні є вірним шляхом, який приведе нас до кращого життя

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на канал "НАШ" у YouTube.

У нас така психологія, що ми все руйнуємо, але попри це ми нічого нового не будуємо. Все, що було створено в Радянському союзі, ми досі здаємо на брухт та на цьому заробляємо гроші. Це є маразм. Маразм - це є боротьба з комунізмом, - говорить вона.

Нардепка зауважила, що ми повинні поважати та пам’ятати свою історію.

Чому людина, котра є "недалека" має казати, що георгіївська стрічка то зло? Мій дід дійшов до Берліна. Ця стрічка для нього є символом перемоги, - каже жінка.

Далі на телеканалі "Наш" почали обговорювати заяву Зеленського, який під час візиту в Польщі заявив, що СРСР разом з нацистською Німеччиною розв’язала Другу світову війну.

Журналісти та учасники, які сиділи в студії, стали говорити, що Зеленський дану промову, мабуть, читав із листка, котру написала людина, що має доволі погані знання з історії.

Скороход це обурило.

Він же має свій мозок? Він перед тим, як щось говорити має трішки думати? – говорила вона.

Нагадаємо, що на черговій сесії Верховної Ради народна депутатка від партії "Слуга народу" Анна Скороход гостро висловила свою позицію щодо законопроєкту про гральний бізнес.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: