#

З'явилися нові подробиці спроби зґвалтування дівчинки в Борисполі (ВІДЕО)

01.09.2020 16:45
З'явилися нові подробиці спроби зґвалтування дівчинки в Борисполі (ВІДЕО)
Фото ґвалтівника

У соціальній мережі інтернет опублікували інформацію про чоловіка, який 28 серпня викрав 4-річну дівчинку на АЗС в Борисполі, а згодом намагався її зґвалтувати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Надзвичайні новини".

Нагадаємо, що інцидент трапився близько 20 години вечора. Відомо, що батько дівчинки залишився у машині, а мама з дитиною вирушили на касу. Поки дівчинка розглядала іграшки, до неї підійшов невідомий чоловік, взяв на руки та виніс на вулицю, де посадив на заднє сидіння свого автомобіля та зник у невідомому напрямку.

За словами очільника поліції Андрія Нєбитова, батьки не стали зволікати та одразу повідомили правоохоронцям про викрадення дочки. У поліції відразу оголосили операцію "Перехоплення" та попередили про ситуацію підрозділи сусідніх областей та столиці. За дві години поліцейським вдалося розшукати зловмисника. Ним виявився 29-річний місцевий житель Максим, який згодом зізнався, що мав намір зґвалтувати дитину.

До цього випадку чоловік не був фігурантом жодної кримінальної справи. Кілька років тому він відкрив неподалік школи канцелярський магазин та особисто в ньому працював. За словами місцевих жителів, зловмисник завжди був привітний до дітей. Однак тепер мешканці згадують, що Максим любив вечорами спостерігати за дитячим майданчиком.

Живе 29-річний педофіл у новенькій висотці. Квартиру йому подарувала мама, яка, до слова, має свою службу таксі. Подейкують, ніби на страшний злочин Максим наважився після того, як від нього пішла дівчина з дитиною.

Наразі Бориспільський міськрайонний суд задовольнив клопотання правоохоронців і обрав запобіжний захід щодо зловмисника – тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.


Читати "Моя Київщина" у Telegram