#

З'явилися подробиці пожежі на заправці під Києвом (ФОТО)

09.11.2018 12:47
З'явилися подробиці пожежі на заправці під Києвом (ФОТО)
Пожежа у Білогородці

Вчора, 8 листопада, на автозаправній станції поблизу села Білогородка сталася масштабна пожежа, жертв та травмованих не було

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Київській області.

"8 листопада о 23:06 до оперативно-диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про пожежу на автозаправній станції в селі Білогородка, автодорога Київ-Бишів 10-ий кілометр. Чергові караули Києво-Святошинського підрозділу ДСНС, а це 33-ДПРЧ м. Боярка, 62-га та 34-та ДПРЧ м. Вишневе, а також 51- ДПРП м. Боярка виїхали за підвищеним номером виклику", - йдеться у повідомленні.

По прибуттю до місця пожежі розвідкою було встановлено, що вогнем охоплено ємність з дизельним паливо об'ємом 10 м3 та вагончик оператора. Пожежа ускладнювалася швидким поширенням вогню через розлив пального на площу 100 м2.

Нагадаємо, що у мережі вже повідомили про пожежу поблизу села Білогородка під Києвом, де спалахнула нелегальна заправка.

Рятувальниками було подано ствол "Б" на охолодження газової АЗС, яка знаходилась поряд. А  для гасіння були задіяні один ствол ГПС-600 та два стволи СПП-4. Пожежу локалізовано о 23:33 та повністю ліквідовано о 23:48. 

 До гасіння пожежі залучалося 4 одиниці техніки та 18 чоловік особового складу. Внаслідок пожежі  знищено вагончик оператора та ємність з дизельним паливом. Під час гасіння пожежі потерпілих не виявлено. Причини виникнення наразі встановлюються.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: