#

Андрій Нєбитов нагородив правоохоронців, які несли службу під час окупації частини Київщини (ФОТО)

02.05.2022 19:45
Андрій Нєбитов нагородив правоохоронців, які несли службу під час окупації частини Київщини (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 2 травня, очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов нагородив найкращих правоохоронців зведених загонів за ефективну взаємодію, професійне виконання поліцейських функцій та фіксацію злочинів російських агресорів на території районів, які були звільнені від окупації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

У пресслужбі повідомляють, що усього понад 400 поліцейських Головних управлінь Національної поліції Вінницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей, а також Києва разом із правоохоронцями Київщини виявляли тіла вбитих окупантами громадян, фіксували пошкодження будівель, разом з рятувальниками розміновували будівлі та автошляхи. 

Поліцейські приданих сил від початку війни заступали на блокпости, виявляли  мародерів, колаборантів, перевіряли  транспортні засоби, а також контролювали пасажиропотік на автошляхах Київської області.

Андрій Нєбитов прокоментував:

Народ та поліція згуртувалися заради однієї цілі – врятувати і захистити нашу Батьківщину. Люди побачили, що у найскладніші часи правоохоронці готові бути  поряд, служити і захищати.  Я дякую кожному поліцейському, які прибули з інших областей та допомагали фіксувати наслідки злочинів російської армії. Завдяки злагодженій та спільній роботі ми маємо позитивний результат у напрямку відновлення публічної безпеки та порядку на деокупованих територіях.

Керівництво поліції Київщини нагородило найкращих представників приданих сил листами-подяки та пам'ятними подарунками.

Нагадаємо, що Андрій Нєбитов у ефірі українських телеканалів розповів, що правоохоронці з початку повномасштабного вторгнення Росії знайшли 1202 тіла українських громадян, які були вбиті окупантами.




Читати "Моя Київщина" у Telegram