#

Білоцерківські патрульні продовжують боротися з нетверезими водіями

22.04.2021 14:41
Білоцерківські патрульні продовжують боротися з нетверезими водіями
Фото з місця події

Упродовж останніх двох днів білоцерківські патрульні виявили п’ять водіїв із ознаками сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Перший випадок стався на вулиці Князя Володимира, що у Білій Церкві. Інспектори помітили автомобіль Renault Scenic, який рухався з порушенням ПДР. Під час спілкування поліцейські виявили у керманича ознаки алкогольного сп'яніння. Громадянин погодився у законному порядку пройти на місці огляд на стан сп'яніння за допомогою газоаналізатору "Драгер", результат якого склав 1,50 проміле. 

Патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння);

Другий випадок був  таокж у Білій Церкві, на вулиці Героїв Крут. Екіпаж патрульних помітив чоловіка, котрий без шолома керував мопедом. Охоронці порядку зупинили його. Під час перевірки документів інспектори помітили у 30-річного керманича явні ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився проходити огляд у присутності двох свідків.

Охоронці порядку склали на водія адміністративні матеріали за ч.2 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння).

На вулиці Героїв Небесної Сотні 44-річний громадянин також керував транспортним засобом із ознаками наркотичного сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння. Потім інспектори ще й встановили, що керманич був позбавлений права керування.

На чоловіка склали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (Керування особою, що позбавлена права керування транспортними засобами);

Учора на 35 км автодороги Київ-Одеса інспектори помітили автомобіль Audi, який рухався з порушенням ПДР.

Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився проходити огляд у присутності двох свідків.

Поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

Учора молодик керував автомобілем ВАЗ з порушенням ПДР. Інспектори виявили у керманича ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння чоловік також відмовився.

Нагадаємо, що правоохоронець Білоцерківського районного управління поліції під час затримання злочинця за грабіж отримав черепно-мозкову травму.

Читати "Моя Київщина" у Facebook