#

Білоцерківський розбійник, якого днями відпустив суд, знову вчинив злочин

30.12.2020 08:20
Білоцерківський розбійник, якого днями відпустив суд, знову вчинив злочин
Фото з мережі Інтернет

Учора, 29 грудня, білоцерківський рецидивіст, озброївшись ножем, пограбував магазин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Не так давно, 14 грудня, Білоцерківська поліція затримала 22-річного злочинця, який пограбував декілька крамниць у місті. Втім, попри те, що зловмисник влаштував "Чикаго" в Білій Церкві, а до того вже попадався на аналогічних діях, це не стало для суду приводом відправити молодика до слідчого ізолятора – йому обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, того дня зловмисник, погрожуючи ножем продавчиням магазину, заволодів грошима, що були у касі. Та одним магазином злочинець не обмежився, пограбував три крамниці і втік із награбованим.  Після звернення потерпілих до поліції на пошук підозрюваного були орієнтовані екіпажі Білоцерківщини та суміжних районів. Так, за "гарячим слідом" правоохоронці встановили та затримали 22-річного місцевого жителя Білої Церкви, котрий  раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за бандитизм. За даним фактом було відкрито кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 187 КК України (розбій). За скоєне зловмиснику загрожує ув'язнення на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна.

До слова, раніше розбійника судили за ст.185 КК України (крадіжка). З 2017 року відносно нього слухається справа за десятьма епізодами ч.3 ст. 185 КК України.  

Але вже наступного дня після потрійного злочину, вчиненого 14 грудня, Білоцерківський міськрайонний суд обрав молодику запобіжний захід у вигляді не тримання під вартою, як клопотав прокурор та слідчий, а у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Вочевидь, взнаки дались родинні зв’язки – покійна матір та хрещена матір підозрюваного працювали суддями в міськрайонному суді.

Як і варто було очікувати, такий вид запобіжного заходу, як цілодобовий домашній арешт, не убезпечив людей від злочинних дій рецидивіста. Як стало відомо Моїй Київщині, 29 грудня підозрюваний молодик незаконно покинув місце проживання та скоїв черговий злочин – озброївшись ножем, пограбував магазин.

Яке рішення цього разу ухвалить міськрайонний суд Білої Церкви відносно небезпечного злочинця – стане відомо вже завтра.

Нагадаємо, що на стадіоні "Трудові резерви", що у Білій Церкві, закінчили роботи з відновлення приміщення для дітей з особливими потребами.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: