#

Бориспільська райрада вимагає від керівництва області справедливого розподілу бюджету

25.05.2018 13:55
Бориспільська райрада вимагає від керівництва області справедливого розподілу бюджету

Сьогодні, 25 травня, депутат Київської обласної ради Олександр Мефодій від імені Бориспільської районної ради звернувся до голови Київської обласної ради та голови Київської обласної державної адміністрації з вимогою враховувати інтереси Бориспільщини під час розподілення бюджету області

Про це стало відомо «Моя Київщина».

За словами депутата Київської облради Мефодія, дане рішення ухвалене у зв’язку з несправедливим розподілом коштів відповідно до рішення сесії Київської обласної ради, яка відбулась 27 квітня 2018 року.

Керівництво та депутатський корпус Бориспільського району звертаються, щоб під час наступної сесію обласної ради було враховано фінансування об'єктів соціальної сфери Бориспільського району.

Олександр Мефодій висловив надію на те, що облрада ухвалить позитивне рішення. "Мене уповноважили виборці і підтримали депутати всіх фракцій Бориспільської районної ради, щоб звернутись і нагадати про те, що досить ігнорувати потреби у фінансуванні Бориспільського району. Наш район входить в трійку районів по наповненню обласного бюджету і дуже не доречно і несправедливо із початку діючої каденції депутатів (із 2015 року) не звертати увагу на те, що Бориспільський район потребує будівництва шкіл, садочків, корпусу Центральної районної лікарні, ремонту доріг. Районна адміністрація та рада подавала не одноразово об'єкти для фінансування, співфінансування до області. В програму соціально-економічного розвитку Київської області вони включені, але фінансування не дають! Якщо й надалі буде таке відношення до Бориспільської громади, то, не доведи Боже, приїдем нашою великою, дружньою громадою із справедливими вимогами до очільників Київщини! Надіюсь на порозуміння та підтримку як очільників так і колег.", - заявив Олександр Мефодій.

Нагадаємо, що 27 квітня, під час сесії Київської облради, були прийняті рішення про розподіл обласного бюджету. Згідно цього розподілу, деякі райони області залишилися без фінансування.

 

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: