#

Бориспільському слідчому "світить" 10 років за хабар в 7000 доларів (ФОТО)

21.08.2020 11:28
Бориспільському слідчому "світить" 10 років за хабар в 7000 доларів (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 20 серпня, військова прокуратура затримала на Київщині бориспільського слідчого, який вимагав неправомірну вигоду в розмірі 7000 доларів США

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Військова прокуратура Центрального регіону України" у Facebook.

Вказаний слідчий СВ Бориспільського ВП ГУНП вимагав неправомірну вигоду від керівника одного з приватних підприємств за закриття щодо нього кримінального провадження.

Зазначену суму неправомірної вигоди він вимагав через посередника – працівника поліції одного з відділів поліціі ГУНП у Київській області. Учора посередник передавав гроші в приміщенні одного з відділів поліції ГУНП у Київській області.

Неправомірну вигоду в сумі 7000 доларів США виявлено та вилучено у повному обсязі.

Цього ж дня підозрюваного - слідчого СВ Бориспільського ВП ГУНП в Київській області затримано військовою прокуратурою Київського гарнізону за оперативного супроводу співробітників Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ГУ СБ України у м. Києві та Київській області СБ України, спільно із ДВБ НП України.

Санкцією ч. 3 ст. 368 ККУ затриманому офіцеру поліції передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що 19 серпня в аеропорту "Бориспіль" організували захід, де вчили дітей, як розпізнати фальшиві документи, знайти вибухівку або сплести маскувальну сітку.



Читати "Моя Київщина" у Telegram