#

Бучанські школярі посіли призові місця на міжнародному мовно-літературному конкурсі (ФОТО)

20.05.2021 17:10
Бучанські школярі посіли призові місця на міжнародному мовно-літературному конкурсі (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Школярі з Бучі вибороли друге та третє місця на ХІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook.

Зазначимо, що цей конкурс відбувається в Україні щороку. Попри карантинні обмеження, він безперешкодно пройшов на всіх етапах та завершився фінальною частиною 6 березня 2021 року.

На загальнонаціональному етапі Київщину представляли 19 учасників-переможці обласного етапу (із них двоє з Бучанської МТГ).

Тож друге місце здобула Толстолєсова Вікторія, учениця 9 класу Бучанської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням іноземних мов Бучанської міської ради.

Третє місце посіла Зінченко Дарина, учениця 7 класу Бучанської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням іноземних мов Бучанської міської ради.

У дописі йдеться:

Дякуємо Панасенко Юлії Володимирівні, учителю української мови та літератури Бучанської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 із поглибленим вивченням іноземних мов Бучанської міської ради,яка підготувала переможців конкурсу.

Нагадаємо, що бучанець Андрій Щербаков створив соціальну мережу з аудіопублікаціями та отримав перемогу у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів членів Малої Академії наук України.


Читати "Моя Київщина" у Facebook