#

Депутат Київради Пабат "прибарахлився" нерухомістю в передмісті столиці

19.05.2020 19:27
Депутат Київради Пабат "прибарахлився" нерухомістю в передмісті столиці
Олександр Пабат

Стало відомо, що депутат Київради Олександр Пабат нещодавно подав декларацію, у якій зазначив про володіння величезним будинком в селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Апостроф".

Варто зауважити, що окрім елітного маєтку під Києвом площею майже 500 кв м, Олександр Пабат разом з дружиною Іванною задекларували дві квартири в Києві, гаражний бокс та земельну ділянку на 800.

До того ж, Олександр є власником ретро Maserati Spider 1989 року випуску, Porsche Macan R4 і Mercedes-benz S500. Зазначимо, що два останніх автомобілі подружжя Пабат придбали в 2019 році. Окрім цього, зазначено, що більше 5 млн грн подружжя зберігає готівкою, на банківських рахунках - понад 693 тис грн.

Своїми доходами чоловік називає 56 тис грн пенсії і 448 тис грн від підприємницької діяльності. Його дружина отримала скромні 55 тис. грн зарплати. Судячи з декларації, основний дохід сім'я депутата отримує від відчуження рухомого майна - 4 млн грн.

Варто сказати, що крім квартир, будинку та гаража, у власності подружжя є шість земельних ділянок загальною площею понад 10 га, а також сім автомобілів: Citroen C6, Porsche Carrera, Mercedes-benz Smart 0.6, Maserati Spider, Subaru Forester, Land Rover Defender, BMW 130I.

Звідки у депутата кошти на придбання автомобілів та нерухомості невідомо, адже він обирається депутатом місцевих рад, які, не отримують зарплату 22 роки поспіль. Депутатська діяльність Пабата також не досить успішна. Його небезпідставно звинувачували в синхронному голосуванні з Блоком Черновецького за сотні скандальних рішень, в тому числі пов'язаних із забудовою. Наприклад, за програму приватизації, за знесення кінотеатру Кінопанорама і будівництво на його місці ТРЦ, за продовження оренди землі на Воздвиженці для будівництва ЖК "Подолград", за передачу землі під Гостиним Двором для реконструкції його в ТРЦ та низку інших.

Нагадаємо, що голова Служби безпеки України Іван Баканов наголосив новому очільнику СБУ Київщини Олегу Головашу на важливості питання контррозвідки та кібербезпеки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook