#

Депутат Клавдієво-Тарасівської селищної ради Новіков домагається до неповнолітніх дівчат (ВІДЕО)

02.09.2020 09:30
Депутат Клавдієво-Тарасівської селищної ради Новіков домагається до неповнолітніх дівчат (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

За словами місцевих жителів, Борис Новіков, який є депутатом Клавдієво-Тарасівської селищної ради, домагається до неповнолітніх дівчат

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням канал "360 TV" у YouTube.

Вікторія Ничипоренко розповіла журналістам, що депутат Клавдієво-Тарасівської селищної ради Борис Новіков має інтерес до неповнолітніх дівчат.

Ми познайомилися, коли мені було 12 років. Тоді ми придбали будинок недалеко від нього, і тому часто перетиналися. Спочатку він ставив мені звичайні питання, але потім вони почали набувати дивний характер. Питав чи є у мене хлопець, та чому його нема. Також говорив, що стосунки це чудово. Потім він неодноразово говорив компліменти та запрошував до себе додому подивитися на фазанів, - говорила дівчина.

За словами дівчини, чоловік постійно говорив її компліменти сексуального характеру. Також він подібні речі говорив іншим дівчаткам, але коли вони були з батьками, то депутат просто вітався та вів себе інакше.

Сам Борис Новіков сміється з таких слів та каже, що все то неправда.

Також депутат Клавдієво-Тарасівської селищної ради Олег Ткач стверджує, що велика кількість депутатів знала про, ймовірні, педофілічні схили Новікова, але всі мовчали. Навіть ходить новина, що від Новікова народила дитину неповнолітня дівчина.

Нагадаємо, що у соціальній мережі інтернет опублікували інформацію про чоловіка, який 28 серпня викрав 4-річну дівчинку на АЗС в Борисполі, а згодом намагався її зґвалтувати.


Читати "Моя Київщина" у Telegram