#

Депутати від "Нашого краю" допомогли з опаленням дитсадка у Гребінківській громаді (ФОТО)

01.02.2022 15:40
Депутати від "Нашого краю" допомогли з опаленням дитсадка у Гребінківській громаді (ФОТО)
Фото з місця подій

Депутати від партії "Наш край" у Гребінківській селищній раді разом з активістами ГО "Нова Гребінківщина" провели у закладі дошкільної освіти "Колосочок", що в селі Саливонки, акцію "Тепло в дитсадку – затишно діткам і вихователям"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Депутати та активісти спільно із колегами із Бородянської громади вони передали закладу для опалення 20 кубометрів дров. Працівники дитячого садка подякували депутатам за надану допомогу та підтримку.

Депутат Гребінківської селищної ради Віталій Луценко наголосив:

Приємно чути слова вдячності від людей, які там працюють. Було б справедливо, щоб депутати місцевих громад хоч інколи піднімались з м’яких крісел та згадували про своїх виборців не тільки під час виборів. Дивись, і гострих проблем поменшало б. Дякуємо нашим колегам із Бородянщини за таку підтримку. Спільними зусиллями й надалі працюватимемо над вирішенням проблемних питань наших громад.

Нагадаємо, що учні Білоцерківської гімназії – початкової школи №15 отримали привітання з новорічними святами та солодкі "подарунки добра" від депутатів політичної партії "Наш край".


Читати "Моя Київщина" у Telegram