#

Депутатка від "Нашого краю" ініціювала соціальну акцію для дітей-сиріт на Київщині (ФОТО)

21.09.2021 15:20
Депутатка від "Нашого краю" ініціювала соціальну акцію для дітей-сиріт на Київщині (ФОТО)
Фото з місця події

На Київщині за сприяння депутатки від "Нашого краю" у Вишгородській районній раді Вікторії Лемешко триває соціальна акція "Діти України"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Мета заходу – організувати для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, фотосесію та подарувати фотоальбоми.

Наразі акція "Діти України" відбулася в кількох дитячих будинках Київської області, зокрема, в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, що в селі Копилів.

Вікторії Лемешко зауважила:

Професійний візаж, зачіски, справжня фотосесія та фотокнига – наш подарунок для діток, які залишилися без батьківського тепла та опіки. Адже після виходу з дитбудинків, зазвичай, вони не мають жодного фото на згадку про себе. А багато з них у закладах перебувають цілими сім'ями - з братиками та сестричками.

Також депутатка Вікторія Лемешко подякувала вихователям та команді волонтерів, які долучилися до акції, подарували дітям  гарний настрій та приємні подарунки.

Нагадаємо, що голосні обіцянки уряду виконати власні цілі з вакцинації населення вкотре провалилися, вважають у "Нашому краї".



Читати "Моя Київщина" у Telegram