#

До Дня автомобіліста у зоні відчуження пройде пам’ятний автопробіг

15.10.2020 10:15
До Дня автомобіліста у зоні відчуження пройде пам’ятний автопробіг
Пам'ятник "Тим, хто врятував світ"

Напередодні Дня автомобіліста, який традиційно святкується в останню неділю жовтня, у Чорнобильській зоні відчуження відбудеться благодійний автопробіг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Державне агентство України з управління зоною відчуження" у Facebook.

Таким чином учасники заходу намагатимуться вшанувати пам’ять працівників автотранспорту, які були залучені до ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Окрім того, організатори автопробігу ставлять за мету зібрати кошти на відновлення пам’ятника "Тим, хто врятував світ".

Колона стартуватиме у Києві на паркувальному майданчику ТРЦ "Караван" (вулиця Лугова).

Зазначається, що на шляху до зони відчуження автомобілі планують зробити два кола пошани: одне біля пам’ятника "Чорнобильцям автомобілістам та дорожникам", який знаходиться у Києві на перехресті вулиці Свято-Покровської та траси Київ-Овруч, а друге вже на в’їзді в Іванків, де встановлено пам’ятник ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Нагадаємо, що 220 км доріг у 30-ти кілометровій Чорнобильській зоні відчуження будуть передані на баланс Служби автомобільних доріг у Київській області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: