#

Душили перед смертю: на Бучанщині знайшли тіло вбитого рашистами мирного жителя (ФОТО)

31.07.2022 16:00
Душили перед смертю: на Бучанщині знайшли тіло вбитого рашистами мирного жителя (ФОТО)
Фото з місця події

У лісосмузі поблизу села Нове Залісся Бучанського району знайшли тіло закатованого російськими солдатами цивільного чоловіка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Загиблий чоловік був одягнений у темні зимові штани, куртку, кофту та чоботи, а на шиї був православний хрестик.  Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів:

Тіло виявили поряд із колишніми позиціями росіян. Руки загиблого були  зв‘язані мотузкою із кріпленням через залізний карабін буксирувального тросу. Він же був намотаний і на шию загиблого. Все вказує на те, що перед смертю чоловіка душили.

 Також заступник начальника відділення поліції у Бородянці Вадим Чернишук зауважив:

Це місце – одіозне, адже вбитого окупантами цивільного тут знаходять вже вдруге. Поряд у лісі кілька місяців тому виявили тіло вбитого переселенця з Донецька.

Криміналісти та слідчо-оперативна провели ексгумацію та попередній огляд тіла загиблого. Тепер громадян, які володіють інформацією стосовно загиблої особи, просять повідомляти до поліції.

Нагадаємо, що Служба безпеки України встановила особи ще чотирьох військовослужбовців збройних сил рф, які чинили звірства проти мирного населення у Бучі.



Читати "Моя Київщина" у Telegram