#

Двоє нардепів від Київщини входять в групу ВР з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою

12.07.2023 17:00
Двоє нардепів від Київщини входять в групу ВР з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою
Фото з мережі Інтернет

Двоє нардепів Івченко та Дунда входять в групу ВР з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Дунда Олег Андрійович член групи політичної партії  "Слуга народу" та Івченко Вадим Євгенович член групи політичної партії ВО "Батьківщина" входять в групу ВР з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою.

Нагадаємо, що одіозний нардеп Вадим Івченко, відносно якого ДБР поновило розслідування у справі про розкрадання земель Міноборони, у соцмережах почав вдавати із себе вояку. Він фотографується на фоні військової техніки та позує зі зброєю у руках. У якого невидимого ворога стріляє Івченко у тилу – невідомо.

Також варто нагадати про браконьєрську риболовлю Івченка восени 2021 року – тоді він у мережі виклав фото, де показав, що наловив за допомогою вудки ціле відро судака. Тоді штраф за одного судака становив 3587 грн. Тому Івченко та його друзі "наловили штрафів" на майже 3 млн грн. Згодом нардеп-браконьєр влаштував атаку ботів на тодішнього голову рибпатруля Володимира Мухіна, який відреагував на порушення з його боку.

Актуально: Запровадити візовий режим із Росією варто було ще у 2014 році, - Олег Дунда.

Олег Дунда, який народився 6 березня 1980 року у місті Дніпро, наразі проживає у Києві та очолює будівельну компанію "А.В.С.". Серед засновників фірми та основних акціонерів значиться юридична компанія, яка підконтрольна групі "Приват" Коломойського. Також Дунда є членом ради директорів компанії "Independens", яка також пов’язана з Коломойським. За даними ЗМІ, у Дніпрі дана будівельніа компанія займалася зведенням футбольної "Дніпро-Арени" та головного офісу "ПриватБанку". Окрім того, девелоперська компанія "А.В.С." за часів мерства Олександра Попова отримала право на забудову Печерських пагорбів столиці, де було зведено ЖК "Арт Холл" та "Престиж Холл". Варто додати, що останній славиться перенасиченням кількості топових чиновників на квадратний метр.

Варто додати, що це не перші вибори Дунди у якості кандидата. У 2015 році він безрезультатно балотувався до Київської міської ради 8 скликання від партії "Відродження". У парламенті минулого скликання Олег Дунда був помічником народного депутата Дениса Дзензерського від "Народного

Фронту", який тісно пов’язаний з Міністром МВС Арсеном Аваковим. Компанія Дзензерського є офіційним постачальником акумуляторів для військових частин Російської Федерації. Також Дунду пов’язують з Віталієм Хомутинніком – одним з найбагатших парламентарів у Раді 8 скликання, який є фігурантом численних антикорупційних розслідувань.

Саме зв’язки Дунди з групою Авакова дозволили компанії "А.В.С." отримати замовлення на будівництво службового житла для правоохоронців та рятувальників на теренах Київщини. За даними ЗМІ, чистий прибуток компанії від зведення житла для службовців становить понад 300 млн грн.

Нагадаємо, що нардеп Івченко похизувася незаконно виловленим смаженим судаком.

Читати "Моя Київщина" у Telegram