#

Ексголова Броварської РДА Біркадзе став телеведучим на російськомовному каналі "Дом"

03.02.2022 17:50
Ексголова Броварської РДА Біркадзе став телеведучим на російськомовному каналі "Дом"
Георгій Біркадзе

У соціальних мережах колишній голова Броварської РДА Георгій Біркадзе виклав відео, де розповідає, що на російськомовному каналі "Дом" буде вести шоу "Презумпція провини"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Георгія Біркадзе у Facebook.

У дописі чоловік зауважує, що на російськомовному каналі "Дом" разом із Лейлою Мамедовою буде "діставати скелети з шаф" чиновників та політиків.

До потрапляння в політику Георгій Біркадзе здійснював консультування та управління проєктами в компаніях, що працюють в галузі торгівлі та будівництва, а також протягом декількох років очолював товариства, що входять до українського багатопрофільного холдингу "БРК ХОЛДИНГ ГРУП".

На посаді голова Броварської РДА Георгій Біркадзе пробув пів року. На цей пост його було призначено у вересні 2020 року розпорядженням Президента Володимира Зеленського. Ексголова Броварської РДА навіть у потрапив у "ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини у 2020 році", де посів 35 місце

Також з іменем Біркадзе пов’язують чимало скандальних моментів, а саме його зв'язки з пісочною мафією.

Нагадаємо, що влітку "Моя Київщина" писала про Георгія Біркадзе, який досить оперативно перекваліфікувався з експолітика з мізерним стажем Управління в супермедійного економічного експертаПроте наразі він вирішив спробувати себе у ролі телеведучого на  російськомовному державному інформаційно-розважальному телеканалі "ДОМ", який був створений для жителів тимчасово окупованих територій України, але наразі він мовить на всій території нашої держави.

Читати "Моя Київщина" у Facebook