#

Ексголова Києво-Святошинської райради Гедульянов вирішив змінити пасію заради кар’єри (ФОТО)

16.09.2020 08:30
Ексголова Києво-Святошинської райради Гедульянов вирішив змінити пасію заради кар’єри (ФОТО)
Вадим Гедульянов

Вадим Гедульянов, який має доволі гарний досвід у "спілкуванні" з жінками при владі, хоче піти далі по кар’єрній стежині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Алефтини Смирнової у Faсebook.

Як розповідається у повідомленні, одна з причин зміни його пристрасті є повна безперспективність зв'язків з нинішньою його пасією Мирославою Смірновою, яка зробила нещодавно в США доволі дорогу пластичну операцію на губах.

Далі за словами Алефтини Смирнової,  "мачо районного масштабу" почав залицятися до нардепши Ірини Сисоєнко, що викликало бурхливу реакцію минулої пристрасті.

Також читайте: як вихованець Ківалова пробує отримати крісло мера.

Жінки між собою не порозумілися, і почалися перевірки... До яких подальших дій вдасться "перша причина" і як відреагує на них, і водночас на "нестримні бажання" юнака Гедульянова, нардеп Сисоєнко? І, головне, - до яких наслідків, і так вкрай занедбаної медичної сфери Києво-Святошинського району, призведуть весняні ігрища районних і не тільки чиновників? – пише жінка.

Нагадаємо, що чотири  роки тому підозрюваний, який був тоді головою Києво-Святошинської районної ради, уклав договір з товариством про здійснення капітального ремонту приміщень адміністративної будівлі райради.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: