#

Фітнес-тренерка з Переяслава пропонує безкоштовні заняття до кінця літа

21.07.2022 13:40
Фітнес-тренерка з Переяслава пропонує безкоштовні заняття до кінця літа
Фото з місця подій

Фітнес-тренерка Юлія Федосєєва проводитиме безкоштовні тренування у Переяславі до кінця літа

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Сертифікована фітнес-тренерка Юлія Федосєєва проповідує здоровий спосіб життя, нe мислить його бeз спорту й допомагає переяславкам будувати тіло їхньої мрії в тренажерному залі. А відтепер проводить ще й безкоштовні тренування для вcіх охочих у рамах благодійного проєкту. 

Молодіжний центр "Зустріч" завдяки гранту від IREX in Ukraine USAID "Мріємо та діємо" організував у Переяславі відкриті тренування для всіх охочих мешканців і гостей міста. На роль наставниці запросили Юлію Федосєєву – відому в місті фітнес-тренерку, консультантку з дієтології. Юлія з радістю підтримала благодійну ініціативу.

Фітнес-захід запланували провести просто неба на галявині в парку Шевченка, на свіжому повітрі, але за годину до запланованого збору почався дощ. Втім для більше десяти жінок та дівчат погода не стала на заваді до корисного активного дозвілля, тож тренування перенесли на другий поверх Центру культури та мистецтв.

Тренерка розповідає:

Я завжди підтримую й залюбки долучаюся до подібних заходів. Окрім того, що спорт корисний для здоров’я, він ще і знімає стрес, розвантажує та збільшує кількість гормонів радості в організмі – це те, що потрібно в нинішній час. Рада, що дівчата прийшли потренуватися, вони бадьорі, сповнені енергії й посміхаються. Цей проєкт триватиме до вересня, мов своєрідний літній табір, у якому ми станемо дружньою родиною.

У рамах благодійного проєкту, який триватиме до 15 вересня, Юлія запланувала проведення чотирьох тренувань у місяць. Тому до кінця липня зустрічатиметься з учасницями двічі на тиждень, у середу та суботу, а в серпні – один раз на тиждень, день та час повідомить згодом. 

Наступне тренування відбудеться в суботу о 10:30 у парку Шевченка. Із собою необхідно мати килимок, воду та гарний настрій.

Нагадаємо, що першокурсник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Володимир Лісовець приніс збірній України дві золоті медалі чемпіонату Європи з плавання.



Читати "Моя Київщина" у Facebook