#

Голова Київської обласної "Батьківщини" заявляє про переслідування з боку СБУ

23.05.2018 14:10
Голова Київської обласної "Батьківщини" заявляє про переслідування з боку СБУ
Констянтин Бондарєв

Очільник регіонального осередку "Батьківщини" в Київській області Констянтин Бондарєв назвав справу, яку готує проти нього Служба безпеки України, "фейковою". Він підозрюється у викрадені геодезичного обладнення у працівників СБУ під час торічного обшуку його будинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис депутата Констянтина Бондарєва у Facebook.

"Із джерел в СБУ мені стало відомо, що сьогодні вже підписано повідомлення про підозру, яке днями вручить мені наша доблесна Служба безпеки України. Обласна прокуратура разом з СБУ міста Києва і Київської області намагаються притягнути мене до відповідальності за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України – грабіж", - заявив Бондарєв.

За його словами СБУ "шиє" на нього викрадення обладнення для геодезії прямо у них на очах: "За твердженням правоохоронців, «злісний грабіжник Бондарєв» має сісти за ґрати мінімум на 4 роки. А все через те, що начебто під час обшуку у моєму будинку ще рік тому (!) – правоохоронці не дорахувалися у своїх речах якогось залізного приладу для дослідження геодезії!. Тобто я, взяв і нещадно пограбував цілу купу правоохоронців, прямо на їх очах!!!"

На думку голови "Батьківщини" в Київській області, цю справу ініціював Президент України: "Схоже, Порошенко остаточно збожеволів. За такими «звинуваченнями» можна посадити за ґрати будь-кого, хто займає активну громадянську позицію чи знаходиться в опозиції до влади. Завтра таку схему можуть застосувати до кожного! Тож влада розпочала фізичну зачистку своїх політичних опонентів, і розпочати вирішила, звісно, з нашої партії".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: