#

Голова Макарівської райради похвалився чотирма представницькими автомобілями (ФОТО)

21.05.2018 16:33
Голова Макарівської райради похвалився чотирма представницькими автомобілями (ФОТО)

Голова Макарівської райради Олександр Гулак на своїй сторінці в Instagram оприлюднив опитування, де запропонував підписникам обрати автомобіль, на якому він поїде наступного разу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням допис ‎Юлії Олексишиної‎  на сторінці "Макарів Інфо" Facebook.

Зокрема користувач мережі звернулася до жителів Макарівського району з проханням  допомогти голові районної ради Олександру Гулаку в питанні вибору автомобіля на вечір.

"На своїй сторінці в Instagram, мій улюбленець не може обрати машину, яка "достойна" возити його "тушку", по форумах з енергоефективності. Допоможіть будь ласка Саші вирішити, що підійде йому краще, чорний Мерседес за майже 400 тис доларів, чи може біленький?", - повідомила жінка.

Повідомляється, що голова райради може для поїздки по селам та притулкам району може обрати білий Range Rover, який коштує стільки, як річний бюджет десятка сіл.

"Скажіть, наскільки потрібно бути деградованим мудаком, щоб робити таке опитування? І яка нормальна і адекватна людина буде за таке голосувати? Олександре Олександровичу, на сході нашої країни щодня гинуть молоді хлопці, майже діти, ще тисячі воїнів повернулися з війни пораненими. Наш район є лузером по майже всіх показниках. А ви за ці роки, перебуваючи на посаді очільника району, "освоювали" мільйони з бюджету, щоб купити собі за сотні тисяч доларів нові іграшки (правда в декларації вказали одиниці і то за смішну ціну), щоб потішити власні комплекси?", - зазначається в повідомленні.

Проте в декларації за 2017 рік дружина Олександра Гулака Ольга задекларувала автомобіль Range Rover Sport універсал - В 2015 року випуску за 500 тис грн, Mercedes-Benz S63 coupe 2015 року випуску за 300 тис грн. У 2018 році Олександр Гулак придбав Range Rover універсал - В 2015 року випуску за 300 тис грн та Range Rover VOQUE універсал - В 2016 року випуску за 1 млн грн. Але що одного автомобіля марки Mercedes-Benz в декларації не зазначено.

Також голові ради нагадали, що в перший рік своєї каденції він разом з головою РДА через день звітували про неймовірне перевиконання бюджету, а сьогодні район ледь закриває захищенні статті.

"Ви "освоїли" просто неймовірні суми через медицину, освіту, ремонти доріг і тд. Для чого? Щоб як п'ятнадцятирічний школяр хвалитися шматком металу? Вам не соромно? Перед жителями обкраденої громади? Правду вчора сказала пані Семенова, що у вас все добре. Дивлячись на такі картинки важко з цим не погодитись. І це не заздрість, як ви любите говорити, це огида, від того, що такі як ви, керують нашими районами, областями, країною", - повідомляє автор посту.

Також Юлія Олексишина додала, що то на всіх автомобілях, які є у користуванні Олександра Гулака, стоять символічні номери "2222", тому він має змогу кожного дня обирати, на якій машині прокататися.

"P.S.Шановні жителі Макарівського району не забувайте лайкати пости Олександра Олександровича, про енергоефективність, це дійсно дуже важливо, адже чим ощадливіші ви будете тим більше таких "цяцьок" купить собі це мурло", - резюмувала автор посту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: