#

"П'янка у Вишгороді": головний пожежний інспектор України Олександр Чекригін збирав гроші з підлеглих (ФОТО)

10.11.2023 11:50
"П'янка у Вишгороді": головний пожежний інспектор України Олександр Чекригін збирав гроші з підлеглих (ФОТО)
Олександр Чекригін

Голова департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Олександр Миколайович Чекригін, який одночасно займає посаду головного державного пожежного інспектора України, змусив підлеглих збирати кошти з підприємців на організацію "свята"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Антикор.

Так як під час військового стану будь-які перевірки заборонені, співробітники ДСНС на місцях вимушені були просити у підприємців "алкоголь та їжу", що не могло не викликати резонанс у соціальних мережах.

Відповідна інформація є також у профільному пабліку ДСНС у соціальній мережі Фейсбук "Бойкот пожежних України", де йдеться про те, що Олександр Чекригін орендував клуб у Вишгороді для проведення нібито семінару та наради, які закінчились гучною гулянкою, а для проведення "свята" співробітники мали "скидатись".

У соцмережах пишуть:

Для забезпечення проведення заходу, хлопці з районів скидалися по 1500 гривень, та їздять просять на колінах у підприємців алкоголь та їжу, бо якщо не виконають всіх звільнять, або попадеш в немилість, задача поставлена мінімум на районні управління по 20-40 тисяч гривень на кожне, з чим успішно всі впорались та люди поїхали на відпочинок до Чорнобилю та потім на пьянку, так от, я хочу нагадати що в країні війна.

Раніше журналісти неодноразово писали про корупційні схеми за участю Олександра Чекригіна, а Служба безпеки України проводила обшуки в його кабінеті в рамках кримінального провадження.

Нагадаємо, що енергетики ДТЕК разом з Київською ОВА та ДСНС перевірили готовність критичної інфраструктури Київщини за потреби працювати від альтернативного живлення.



Читати "Моя Київщина" у Telegram