#

Громадські організації Обухова та Білої Церкви можуть отримати гранти на інтеграцію ВПО

17.11.2023 14:40
Громадські організації Обухова та Білої Церкви можуть отримати гранти на інтеграцію ВПО
Фото з мережі інтернет

Міжнародна неурядова організація IREX в Україні оголосила грантовий конкурс проєктів, спрямованих на покращення процесу інтеграції переселенців, серед учасників якого виявилися дві громади Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Хроніки Обухова.

Це приваблива пропозиція для громадських організацій, які працюють над проблемами внутрішніх переселенців, зокрема над посиленням соціальної згуртованості ВПО й інших мешканців громади.

За результатами конкурсу відібрані заявники зможуть отримати грант у розмірі до 10000 доларів США для втілення проєкту у термін від чотирьох до шести місяців. Розмір наданого гранту буде залежати від специфіки затвердженого проєкту. Участь у "Академії адвокації" програми "Єднання заради дії" буде додатковою перевагою.

Запропонований проєкт повинен відповідати меті програми:  об’єднання ВПО, мешканців приймаючої громади, представників уряду та ЗМІ задля вирішення конфліктів на місцевому рівні, сприяння інтеграції ВПО та надання всебічної підтримки для розробки місцевих та національних планів інтеграції ВПО та стабілізації ситуації в Україні. Активності, запропоновані в межах вашого проєкту, мають бути змістовними та такими, ефективність яких можна виміряти.

Одна організація чи група організацій може подати до двох заявок на цей конкурс.
Команда IREX буде залучена на кожній стадії впровадження грантового проєкту, а саме: перевірка звітів, моніторинг активностей, листування, зустрічі з грантерами за потреби. Прийом заявок триватиме до 20 листопада.

Нагадаємо, що 22-23 листопада в Обухові на Київщині відбудеться безкоштовний дводенний воркшоп з написання проєктів на основі методології "Дизайн мислення".

Читати "Моя Київщина" у Telegram