#

Гуманітарний штаб Білоцерківщини продовжує надавати адресну допомогу громадянам (ФОТО)

27.04.2022 16:20
Гуманітарний штаб Білоцерківщини продовжує надавати адресну допомогу громадянам (ФОТО)
Фото з місця подій

10 сімей села Мала Вільшанка, що на Білоцерківщині, отримали гуманітарну допомогу 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на власні джерела.

Зазначимо, що 10 сімей села Мала Вільшанка Білоцерківського району отримали продукти харчування та засоби гігієни. Серед громадян, які отримали допомогу в скрутний час, - переважно літні люди та сім'ї з дітьми.

Організацією та доставкою займаються волонтери, активну участь у роботі гуманітарного штабу бере секретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун.

Зазначимо, що волонтерський гуманітарний штаб у Білоцерківському районі створив у перші дні російської агресії проти України секретар міської ради Дмитро Киришун, згідно з розпорядженням голови БЦ РДА Людмили Мерзлюк. Варто додати, що волонтерська організація вже місяць працює у посиленому режимі.

Дмитро Киришун розповів, що місцеві жителі також беруть активну участь у волонтерському русі:

У місті діє волонтерський рух, тому люди допомагають розвантажувати продукти, підвозять продукти на блок-пости. Всю максимальну допомогу, яку потрібно війську, вони надають.

Ольга Нагорна, координатор гуманітарного штабу, розповіла:

Наш гуманітарний штаб надає посилену допомогу на ті об’єкти, які потребують особливої уваги та підтримки. Це Гостомель, Буча, Білогородка, Ірпінь, Київ, Бориспіль та інші. Далі ми плануємо відправляти гуманітарну допомогу в Харків. Тобто ми приймаємо гуманітарну допомогу від усіх і надаємо її усім тим, хто її потребує.

Нагадаємо, що інформаційне агентство "Моя Київщина" продовжує збір коштів для допомоги українській армії та постраждалим.



Читати "Моя Київщина" у Facebook