#

Хабар депутату селищної ради Коцюбинського передав юрист забудовника Зіневича (ФОТО)

27.05.2018 14:31
Хабар депутату селищної ради Коцюбинського передав юрист забудовника Зіневича (ФОТО)

Хабар у розмірі 7 тис доларів США депутат Коцюбинської селищної ради Микола Єременко отримав від юриста Романа Шестопалова, який працює на забудовника Олексія Зіневича

Про це кореспондентам "Правди Ірпеня" повідомило джерело в Ірпінській прокуратурі, передає інформаційний портал "Моя Київщина".

Кошти для хабара депутату Коцюбинської селищної ради Миколі Єременку та активісту Євгенію Мельничуку передавав юрист одіозного забудовника Олексія Зіневича Роман Шестопалов.

Також повідомляється, що Шестопалов є професійним провокатором. Він фігурує у справі щодо розкрадання коштів з місцевого бюджету Коцюбинської селищної ради, про що свідчить оприлюднена переписка Ольги Матюшиної з ним.

Саме Шестопалов і передав журналістам скрін-шоти своєї переписки з Матюшиною через Facebook-месенджер.

Нагадаємо, що Микола Єременко та мешканець Ірпеня Євген Мельничук вимагали і отримали неправомірну вигоду у розмірі 200 000 грн. 24 травня, під час одержання неправомірної вигоди в сумі 7 тис доларів США, вказаних осіб затримано та вилучено речові докази.

Обом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: