#

Іноземець звинувачує священника з Горенки у зґвалтуванні (ВІДЕО)

07.01.2022 19:00
Іноземець звинувачує священника з Горенки у зґвалтуванні (ВІДЕО)
Архімандрит УПЦ МП Ахіла

Аспірант із Франції звинуватив священника з Горенки у зґвалтуванні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ТСН". 

Французький аспірант, 25-річний Ніколя Імбер, звинуватив священника московського патріархату Ахілу в сексуальних домаганнях і написав заяву в в поліцію. Панотець закиди відкидає і збирається писати на француза заяву у відповідь.

Про панотця  із жіночого монастиря з села Горенка, що під Києвом, француз написав напередодні у соцмережі, виклав його фото та розповів, що сталося того вечора.

Він аспірант паризького вишу, вивчає східне православ’я, спілкується з українськими священниками. Під час останнього візиту в Київ він зустрівся із архімандритом Ахілою. За словами француза, панотець його домагався. 

Він розповів:

Я сказав чому ти чіпав мій ч**н? Ти жахлива людина.

Спочатку священник провів екскурсію своїми "володіннями", показав господарство при храмі та, власне, і сам храм. Потім, зі слів Ніколя, його посадили за стіл, нагодували і, незважаючи на строгий піст, напоїли міцними церковними настоянками. 

Хлопець згадує, що після кількох чарок йому стало зле, і священник запропонував лишитися на ніч.

Чоловік згадує:

Він дав мені алкоголь. І коли я ліг спати, то відчув, що захворів. У мене була температура. Насправді, у мене явно був COVID.

Ніколя додав:

Я йому сказав: "Отче, ви спите? Мені дуже погано". Попросив, щоб він допоміг мені. Тоді він сказав мені: "Йди сюди!". Запропонував до нього підвестися. Я подумав, що він хотів мені допомогти. А він зробив, що він зробив, доки я був сонний, з температурою.

Хлопець утік зі скандалом і за кілька днів написав заяву в поліцію і виклав усю переписку зі священником у своїй соціальній мережі.

Панотець служить у монастирі на честь ікони Божої Матері "Києво-Братська" багато років. Каже, що про скандал із французом довідався з інтернету і вважає це підставою. Будь-які спроби зґвалтування священник заперечує. Каже, поліція розбереться. Не вірить Ахіл і в "ковід" Ніколя.

У поліції Київської області підтвердили, що громадянин Франції подав заяву про злочин, а священника в Горенці вже допитали. Зараз поліцейські чекають на результати судово-медичної експертизи. Лише тоді стане зрозуміло, хто кого домагався. Наразі провадження відкрито за статтею "побої та мордування".

Нагадаємо, що 3 січня на автодорозі Миронівка-Карапиші сталася аварія, де постраждало три людини.


Читати "Моя Київщина" у Telegram