#

Ірпінці віддячили Азербайджану за ремонт школи №12 (ВІДЕО)

28.09.2022 10:40
Ірпінці віддячили Азербайджану за ремонт школи №12 (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Ірпінці подякували Азербайджану за відбудову школи №12, яка була зруйнована під час окупації Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ITV.   

Зазначимо, що короваєм та словами вдячності у школі приймали дорогих гостей, завдяки яким у шкільних коридорах знову вирує життя. Ірпінський міський голова подякував і компанії SOCAR, і посольству Азербайджану в Україні і, звичайно, Президенту Азербайджану за те, що в найкоротші терміни підставили дружнє плече. 

Мер Ірпеня Олександр Маркушин вручив подяки тимчасовому повіреному у справах Азербайджану в Україні, координатору відновлення Ірпінської школи №12 та представнику Державної нафтової компанії Азербайджанської Республіки SOCAR в Україні.

Директор мережі SOCAR в Україні Ігор Орлов:

Я хочу побажати від імені нашої компанії всім дітям гарного учбового року, тихих, спокійних уроків, мирного неба. Я дуже вдячний міському голові, директору школи і захисникам України. Бережи нас усіх Господь. Слава Україні!

Варто додати, що координатору відновлення 12-ї школи пану Хайяму так сподобалося в Ірпені, що разом із родиною сюди переїхав:

Оскільки я себе вже вважаю ірпінцем, для мене це було честю й обов’язком, що перші мої кроки в Ірпені, моя діяльність починається саме так – із відновлення школи.

Сьогодні школа №12 живе повноцінним освітнім процесом. І тут уже ніщо не нагадує про руйнування. Від «русского міра» лишилися лише спогади. А в душі директорки множиться безмежна вдячність благодійникам.

Нагадаємо, що компанія "Бест охорона" почала опікуватися Ірпінським ліцеєм інноваційних технологій.


Читати "Моя Київщина" у Telegram