#

Ірпінські дитсадки долучилися до проєкту розвитку дітей в умовах кризи від ЮНІСЕФ

09.05.2023 15:30
Ірпінські дитсадки долучилися до проєкту розвитку дітей в умовах кризи від ЮНІСЕФ
Фото з мережі Інтернет

Ірпінські дитсадки "Лісова пісня", "Віночок" та "Червона шапочка" долучилися до проєкту "Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

У його межах викладачі проводитимуть заняття та зустрічі з дітьми старшого дошкільного віку, які не відвідують заклади дошкільної освіти. 

Мета проєкту — допомогти дошкільнятам отримати базові знання, які потрібні для вступу до школи. Зустрічі проводитимуться з дітьми, які взагалі не відвідують заклади дошкільної освіти або навчаються дистанційно.

Очні зустрічі проводитимуться з дітьми, які не охоплені дошкільною освітою; які є в списковому складі вихованців, але з різних причин не відвідували заклад дошкільної освіти; які отримували дошкільну освіту лише дистанційно. 

Під час зустрічей педагогами будуть організовані різні види діяльності за освітніми напрямами, визначеними у державному стандарті дошкільної освіти, які сприяють розвитку компетентностей, базових якостей особистості та збагачують досвід дитини. 

Усі зустрічі будуть спрямовані на розвиток кожної дитини з урахуванням їх індивідуальних особливостей. 

Перевага надається дітям старшого дошкільного віку з метою формування у них компетентностей, передбачених Базовим компонентом дошкільної освіти, перед вступом до першого класу, сприяння соціалізації дітей. 

Проект триватиме з 03.05.2023 р. до 23.09.2023 р. 

 В Управлінні освіти і науки Ірпінської міської ради зазначають:

Будемо раді партнерській взаємодії з родинами у питаннях організації освітнього процесу та участі у спільній діяльності.

Проєкт реалізує громадська організація "Асоціація працівників дошкільної освіти" в межах програми "Спільно" від ЮНІСЕФ.

Нагадаємо, що дитсадок в Бучі отримав ігрове обладнання для укриття.

Читати "Моя Київщина" у Telegram