#

Кагарлицькому ліцею презентували партію нових ноутбуків (ФОТО)

27.11.2021 15:30
Кагарлицькому ліцею презентували партію нових ноутбуків (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 26 листопада, учителі Кагарлицького ліцею отримали нові ноутбуки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

26 листопада до Кагарлицького ліцею завітали голова Обухівської райдержадміністрації Олександр Гомон, депутати Київської обласної ради Сергій Левченко та Олена Шуст, Кагарлицький міський голова Олександр Панюта та його заступник Валентина Циганок, начальник відділу освіти Надія Омельченко. Вони презентували технічну підтримку для вчителів закладу – 20 ноутбуків.

Голова Обухівської РДА запевнив:

Це для того, щоб були всі умови для праці вчителям. Адже щоб отримати добрий результат і здобути якісну освіту, ми повинні мати належні сучасні засоби для навчання.

Олена Шуст додала, що таке забезпечення ноутбуками – це в першу чергу акцент держави на те, щоб зробити кращими умови для навчання в період карантину. Вона сподівається, що ці ноутбуки дадуть більшу можливість дітям засвоїти той чи інший матеріал.

Надія Омельченко подякувала голові Київської обласної держадміністрації Василю Володіну, директору департаменту освіти і науки Київської ОДА Жанні Осипенко, депутату Олені Шуст та всім учасникам процесу за виділені кошти на придбання ноутбуків для вчителів.

Гості відвідали кілька класів ліцею, оглянули їх, поспілкувалися з учнями. Олександр Гомон вів діалог із учнями під час уроку іноземної мови англійською.

Нагадаємо, що в межах програми Володимира Зеленського "Велике будівництво" у місті Кагарлик триває будівництво басейну.



Читати "Моя Київщина" у Facebook