#

Київщина надійно захищена від можливих російських спроб наступу, – командувач Обʼєднаних сил ЗСУ

04.08.2022 15:37
Київщина надійно захищена від можливих російських спроб наступу, – командувач Обʼєднаних сил ЗСУ
Сергій Наєв

Командувач Обʼєднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв запевняє, що Київщина готова до комплексної системи вогневого ураження у разі повторного наступу росіян 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Командування об'єднаних сил ЗС України" у Facebook.

Після відвідування однієї з ключових позицій військових у Північній операційній зоні уомандувач Обʼєднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив, що оборонні позиції розташовані саме там, де найбільша ймовірність наступальних дій.

Наєв додав:

Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша ймовірність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків.

Сили оборони Київщини складаються, зокрема, зі Збройних сил, Держприкордонслужби, Нацгвардії, поліції та СБУ. 

Своєю чергою населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, цілком підтримує Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. 

Генерал-лейтенант наголосив:

Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною.

Нагадаємо, що СБУ ідентифікувала ще одного військового рф, який катував мешканців Бучанщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook