#

Компанія EFE брала активну участь у будівництві моста через річку Ірпінь

23.06.2024 10:23
Компанія EFE брала активну участь у будівництві моста через річку Ірпінь
Фото з місця події

У будівництві нового моста через річку Ірпінь, який зводять на місці підірваного українськими захисниками задля захисту Києва, активну участь бере компанія EFE

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "24 канал".

Відбудова України – один із пріоритетів роботи не лише влади, а й соціально відповідального бізнесу. Зокрема, компанія EFE, що входить до міжнародної групи ONUR GROUP, активно працює над збільшенням інвестицій у цю сферу. EFE – це один із найбільших в Україні виробників товарного бетону, залізобетонних виробів, металоконструкцій та бруківки. Якість матеріалів EFE високо цінується на ринку. Про це свідчить той факт, що продукція компанії використовується у понад 4 тисячах проєктах в Україні. Йдеться як про комерційну та житлову нерухомість, так і про об'єкти громадської інфраструктури та приватні господарства.

25 лютого 2022 року українські захисники підірвали міст через річку Ірпінь, аби завадити російським військам просунутися до Києва. Згодом, на цьому місці почалося будівництво нового 115-метрового мосту, який ввели в експлуатацію у листопаді 2023 року.

Для зведення об'єкта використали мостові балки EFE. У 2023 році EFE запустила спеціальну виробничу лінію на промисловому майданчику в селищі Щирець, що на Львівщині. Для відновлення мосту виготовили 64 мостові балки: 32 мостові балки довжиною 33 метри, висотою 1,5 метра і вагою 36 тонн кожна; 32 мостові балки довжиною 24 метри, висотою 1,1 метра і вагою 21,5 тонни кожна. Для цього використали попередньо напружені канати та арматуру різних діаметрів і бетону класу B40.

Після успішного кейсу з відновленням мосту на Київщині компанія продовжує розвивати цей напрямок виробництва, виготовляючи близько 120 мостових балок щомісяця.

Нагадаємо, що в Ірпінській громаді "Нова пошта" встановила нові поштомати, прикрашені цитатами визначних українських письменників — Григорія Сковороди, Лесі Українки, Тараса Шевченка, а також стилізований поштомат з Незнайком письменника Миколи Носова.

Читати "Моя Київщина" у Facebook