#

Компанія "Нива Переяславщини" сплатила більше 600 мільйонів податків

29.01.2024 08:30
Компанія "Нива Переяславщини" сплатила більше 600 мільйонів податків
Фото з місця події

26 січня відбулося виїзне засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, яке провели у селі Студеники, що на Бориспільщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис в.о. голови Київської обласної ради Ярослава Добрянського у Facebook.

У Студениківській громаді потужно працює бізнес, як наслідок - Студениківська громада увійшла в топ-10 найуспішніших громад України за рівнем фінансового забезпечення. Тут зосереджено понад п'ять потужностей із забезпеченням робочих місць та гідної зарплатні. 

На колегії був присутній Віталій Шакель - директор групи компаній "Нива Переяславщини", яка входить до ТОП-20 платників податків України в аграрному секторі.  

  • за минулий рік "Нива Переяславщини" сплатила майже 605 мільйонів гривень податків до бюджетів різних рівнів;  
  • за два роки повномасштабного вторгнення надходження від компанії склали понад один мільярд гривень;
  • до Пенсійного фонду України сплачено близько 105 мільйонів гривень. 

Під час виїзного засідання "Нива Переяславщини" була відзначена Подякою Головного управління Пенсійного Фонду України у Київській області за сумлінну, злагоджену, бездоганну співпрацю у сприянні реалізації соціальних питань, які покладені на Пенсійний Фонд України. 

Нагадаємо, що 24 січня у мистецькій галереї Переяславського центру культури та мистецтв відкрили мандрівну виставку "На Зламі", яку презентував Східноукраїнський центр громадських ініціатив.

Читати "Моя Київщина" у Telegram